Universal Monitor Zgjohet Qëndroni me USB - Gold

Pick ngjyra juaj:

transferimin e shpejtë të të dhënave dhe të akuzuar aftësive: 4 porte USB 3.0 të normës Standard 5gbs transferimit (10x më të shpejtë se USB 2.0) me akuzuar aftësi
Sleek kërkuar: Qëndrim thjeshton dhe organizon tavolinën tuaj, duke ruajtur një stil të pastër funksionale.
Dizajn ergonomik: Qëndrim Aluminum Monitor ngre monitoruar tuaj për rehati maksimale, reduktimin e syve dhe qafën tendosje, dhe promovimin e sjellje të mirë.
Mbështet shumë pajisje: aliazh alumini i fortë mund të mbështesin një larmi të madhe të pajisjeve, duke përfshirë një monitor kompjuteri, laptop, të gjitha-në-një kompjuter, printer, dhe pajisje të tjera. Pesha Max mban 31 £ me stabilizues të siguruar vendosje të sigurt tavolinë. Qëndroni dimensione: Gjerësia 400mm x 44mm x Lartësia Thellësia 210mm
Designed për Macs: aliazh alumini Premium stil komplimente kompjuterat Apple dhe produkte të tilla si Macs, iMac, dhe MacBooks
£49.99
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Inxhinieria precize

Prodhuar nga alumini premium

Një dizajn minimalist dhe modern i hartuar nga një aliazh alumini anodised i rafinuar, premium, i cili komplimon elegantisht kompjuterat dhe produktet si Mac, iMac, dhe MacBook. Anodising Silver është një proces electrochemical që konverton një sipërfaqe metalike në një dekoratë, të qëndrueshme, të përfundojë me oksid anodik, rezistente ndaj korrozionit. Alumini i anodizuar konsiderohet i sigurt për mjedisin, duke prodhuar pak, nëse ka, efekte të dëmshme në tokë, ajër ose ujë.

Menaxhimi kompakt i tavolinës

Ngritja e monitorit ose laptopit të kompjuterit nga tavolina ju lejon të hapni hapësirë ​​të vlefshme për tavolinë. Dizajni elegant do të hapë hapësirën në një tavolinë të zymtë dhe një hapësirë ​​e gjerë 28cm e drejtpërdrejtë nën qëndrimin ju lejon të ruani një kompjuter portativ të vogël, tastierë dhe maus, tabletë, smartphone, shpërndarës USB, letër dhe gjëra të tjera të përditshme të zyrës.

Projektuar në mënyrë ergonomike

Ky produkt është certifikuar në mënyrë ergonomike për të përmirësuar qëndrimin dhe për të ruajtur shëndetin afatgjatë; me aftësinë për të arritur një lartësi të mjaftueshme të shikimit që zvogëlon tendosjen në shpinë dhe në qafë. Siç përshkruhet nga Instituti Chartered of Ergonomics dhe Factors Njeriut, dhimbje prapa dhe qafe, dhimbje koke, shpatullat dhe dhimbje krah janë të zakonshme të lëndimeve kompjuterike. Probleme të tilla të muskujve dhe të përbashkët mund të shkaktohen ose keqësohen nga puna e dobët e workstation (desk), sjellje e keqe dhe ulur për periudha të gjata kohore.

Përshkrim i produktit

Perhaps you are the kind of person who desires perfection. Perhaps you long for an object that seamlessly integrates into your living space; with a kind of finish that allows your fingers to lightly brush over sleek, refined aluminium.

Perhaps you are also the kind of person who desires performance, which means you strive for results: both in fast data transfer speeds, and superior, long-lasting build quality.

And if you are - Then are you also the kind of person who, above all else, desires protection? Protection of your device, and protection of yourself...?

Then this - Is the Desire2 View My Screen At Home USB presented in sleek, refined aluminium.

With 4 USB ports to 3.0 certified standard (10 times faster than USB 2.0) providing fast data transfer, charging capability and additional easy to access ports, and an ergonomically designed elevation providing you ultimate viewing comfort with a compact space underneath for desk management, the Desire2 View My Screen At Home USB could be your ultimate object of desire.