Përmirësimin e sjellje.

Kthehu dhe Qafa Pain, dhimbje koke, dhe shpatull dhe dhimbje krahu janë dëmtime të zakonshme kompjuterike të lidhura. muskujve të tilla dhe problemet e përbashkëta mund të shkaktohet ose ka bërë më keq nga workstation dobët (tavolinë) projektimin, sjellje të keqe dhe ulur për periudha të gjata kohore.

Edhe pse ulur kërkon përpjekje më pak muskuloz se në këmbë, ajo ende shkakton lodhje fizike (lodhje) dhe ju duhet të mbajë pjesët e trupit tuaj të qëndrueshme për periudha të gjata kohore. Kjo redukton qarkullimin e gjakut në muskujt tuaj, kockat, tendons dhe ligaments, nganjëherë çon në ngurtësi dhe dhimbje & nbsp;. Nëse një workstation nuk është ngritur si duhet, këto pozicione të qëndrueshme mund t'i theksoj edhe më të madh në muskujt tuaj dhe nyje

Gama jonë pamje lartësi zgjohet kompjuterit rregullueshme qëndron dhe mbajtësit plotësisht rotatable për smartphones dhe tableta janë zhvilluar posaçërisht për të luftuar këto çështje ndërsa njëkohësisht mbrojtur pajisjen tuaj.

Kërko tani ...

Mbrojtja shikimin.

lodhje të syve dhe lodhja janë ankesa të përbashkëta nga njerëzit të cilët përdorin pajisjet elektronike rregullisht. Në fillim, siklet është mezi të dukshme, por gradualisht ajo rrit në intensitet dhe mund të zhvillohet në vizionin tensionuar, dhimbje, dhe madje edhe dhimbje koke të rënda për disa. Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj dritës blu e emetuar nga ekranet LED ka treguar edhe për të degradojnë cilësinë e gjumit -. një tjetër ankesë e zakonshme e atyre që përdorin rregullisht telefonat e tyre ose tableta në shtrat para se të fle

Linja Anti-Blue Light është një klasë më të lartë të ekran mbrojtës që ruan shëndetin e syrit dhe parandalon dritë dëmshme blu nga pengon vizionin tuaj dhe aftësinë për t'u përqëndruar. Një rroje-hollë shtesë shtresë e filtrave të filmit dhe shpërndan dritë blu që përndryshe do të shkaktojë simptoma të lodhjes sy.

Our ruajtur sërë mbrojtës ekran Anti-Blue Lehta janë zhvilluar në mënyrë specifike për të luftuar këto çështje ndërsa njëkohësisht mbrojtur ekranin tuaj.

Kërko tani ...

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them