Space im - Cable Tidy 8 përziera Multi Pack (Shumëllojshmëri 2) - Black

Pick ngjyra juaj:

Perfection: i organizuar dhe menaxhimi i përshtatshëm i tavolinën tuaj.
Performance: Të qëndrueshme dhe të gjata që zgjasin nëpër një shumëllojshmëri të gjerë të kabllove pajisjes.
Përzier 8 multi-paketë: 4 x një e çarë, 2 x dy automat dhe 2 x tre automat kabllo tidies përfshirë.
Mbrojtja: Easy për të hequr 3M ngjitës pa ndonjë dëm në tavolinën e punës tuaj.
£7.99
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni personi i cili dëshiron përsosmërinë. Ndoshta ju dëshironi për një objekt që integrohet në hapësirën tuaj të punës; me një lloj dizajn minimalist që në mënyrë të përshtatshme dhe diskretisht organizon tryezën tuaj.

Ndoshta ju jeni edhe personi i cili dëshiron performancën, që do të thotë që ju të përpiqeni për cilësi të qëndrueshme dhe të qëndrueshme.

Dhe nëse jeni - Atëherë a jeni edhe personi i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje ...?

Pastaj kjo - është Desire2 Tidy My Hapësira Cable Tidy Mixed 8 Multi-paketë.

Me një slot të qëndrueshëm dhe afatgjatë, dy slot dhe tre dizenjime slot që mbështesin një shumëllojshmëri të gjerë të kabllove të pajisjes dhe përfshijnë lehtësinë e heqjes së mbështetjes ngjitëse 3M për të parandaluar ndonjë dëmtim në tavolinën e punës, Desire2 Tidy Mixed 8 My Space Cable Tidy Multi-pack mund të jetë objekti juaj i fundit i dëshirës.

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them