Tastiera multifunksionale me valë 2.4 Ghz [Ultra Slim] me touchpad Mouse që zgjatë gjallë

Pick ngjyra juaj:

Perfection: çelik inox Premium në një super të pakta 260 x 58 x 5mm, peshë e lehtë dhe dizajn ergonomik.
Performance: Lidhu me valë në kompjuterin tuaj ose smart TV duke përdorur përfshirë marrës USB wireless për kontroll të plotë deri në 10 metra me një tastierë të plotë QWERTY dhe ndërtuar në touchpad me zgjuar funksionalitetin multi-gisht.
Bateri Rechargeable: Built-in bateri rechargeable litium-jon për përdorim afatgjatë.
Mbrojtja: Dizajn ergonomik i përshtatet të rehatshme në dorën tuaj.
3 vit garanci: Industria-udhëheqëse garanci 3 vjet për paqe përfundimtare e mendjes.
£29.99
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni lloji i personit i cili dëshiron përsosmëri. Ndoshta keni kohë për një objekt që seamlessly integron në stilin e jetës tuaj; një objekt me llojin e përfundojë që lejon gishtat lehtë furçë mbi shkëlqim, çelik inox rafinuar.

Ndoshta ju jeni edhe lloji i personit i cili dëshiron të performancës, që do të thotë ju të përpiqen për rezultate:. Nëpërmjet funtionality, efikasitetin dhe lehtësinë e përdorimit

Dhe nëse ju jeni - Pastaj jeni ju edhe lloji i personit i cili, mbi të gjitha, dëshirat mbrojtje ...
?
Atëherë kjo - është Keyboard Desire2 kontakt Multifunksionale Wireless me Touchpad paraqitur në një, të lehtë dizajn të super të hollë çeliku inox
.
Me aftësinë për të lidhur me valë në kompjuterin tuaj ose smart TV duke përdorur përfshirë marrës USB wireless për kontroll të plotë deri në 10 metra me anë të një tastierë të plotë QWERTY, një touchpad në-ndërtuar me zgjuar funksionalitetin multi-gisht, një ndërtuar në lithium- rechargeable jon baterive për-gjatë të qëndrueshme përdorimit, dhe të gjitha me garanci industrisë-udhëheqëse 3 vjeçare për paqe e mendjes, tastierës Desire2 kontakt multifunksionale Wireless me Touchpad mund të jetë objekt juaj përfundimtar i dëshirës.

manual produkt

1. Hapni ndarësen e pasme të tastierës dhe rifitoni marrësin Wireless USB.

2. Futni marrësin USB në portën USB të kompjuterit / TV.

3. Slide SWITCH POWER në anën e tastierës në pozicionin ON.

4. Prisni për një periudhë të shkurtër kohe dhe tastiera automatikisht do të lidhet me pajisjen tuaj.

5. Filloni të përdorni tastierën tuaj celulare.

Shtypni dhe mbani shtypur butonin SHIFT ose FN për të hyrë në nën-çelësat e listuar në secilin çelës. Përdorimi i Touchpad Prekni një herë me një gisht aktivizon klikimin e majtë të miut. Duke përgjuar një herë me dy gishta aktivizon klikimin e djathtë të miut. Prekja dhe rrëshqitja e një gishti në prekje mundëson kontrollin e treguesit të miut. Duke përgjuar dy herë me një gisht aktivizon miun me dy klikime dhe mund të përdoret për të hapur skedarë.

Keyboard pa tel përdor një bateri të integruar litium-jon. Për të ngarkuar, thjesht lidhni kabllon USB të ngarkimit të përfshirë në tastierë dhe drejtpërdrejt në portën USB të kompjuterit / laptopit. SHËNIM: Tastiera celulare vjen me një modalitet të integruar të fjetjes për të ndihmuar në ruajtjen e baterisë. Nëse tastiera nuk është përdorur për më shumë se 3 minuta, automatikisht do të hyjë në modalitetin e fjetjes.

& nbsp;

Specifikimet e tastierës

& middot; Marresit (dongle): Nano style & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Lidhni portin: Me USB2.0 më lart & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Mënyra RF: 2.4Ghz GFSK & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Distanca e transmetimit: Deri në 10 metra
& Middot; Fuqia e transmetimit: Më pak se 4 db & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Furnizimi me energji: Rechargeable 450mAh polimer Lithium-ion bateri & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Tensionimi i ngarkesës: 4.4V ~ 5.25V & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Ngarkimi aktual: 300mA & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Gjumi i fjetur: 86uA & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Tensioni i Veprimit: 3.3V & nbsp; & nbsp; & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;
& Middot; Pesha e produktit: 210g
& Middot; Madhësia e produktit: 260 * 83 * 13.5mm

Kërkesat e sistemit
& Middot; Pajisje të pajtueshme me HID.
& Middot; Port USB
& Middot; Windows 2000
& Middot; Windows XP
& Middot; Windows Vista, Windows CE, Windows 7, Windows 8 dhe middot; Linux (Debian-3.1, Redhat-9.0 Ubuntu-8.10 & nbsp; Fedora-7.0 testuar) & middot; Android OS (Me ndërfaqen USB standarde)

Shkarko Manual ...