Në vesh Wireless Headphones Rose Gold

On promotion

Pick ngjyra juaj:

KONTROLLI MAGNETIK UNIK: Teknologjia e kursimit të energjisë kursen baterinë dhe zgjat kohën e dëgjimit
STREHIMI I PARASHIKUAR I INSTRUMENTUAR: Shtresë e lehtë, aliazh alumini e lehtë, me kontroll unik magnetik
LIRIA WIRELESS: Wireless Bluetooth v4.1 deri në 10 metra me kontrolle të integruara të luajtjes, mikrofon dhe trajtim të telefonatave
CRYSTAL CLEAR AUDIO CLARITY: APTX Teknologjia sjell një zë të kristalizuar dhe të balancuar
I KODUESHËM DHE PORTABLE: Përfshin dy madhësi të ndryshme të buzëve dhe stabilizatorëve të veshit për një përshtatje të rehatshme dhe një çantë mbartëse
£39.99
£14.99
63 % off
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Inxhinieria precize

Një dizajn minimalist dhe modern i krijuar nga një aliazh alumini anodised i rafinuar, premium, i cili komplimenton elegantisht produktet e Apple si iPhones. Anodising Silver është një proces electrochemical që konverton një sipërfaqe metalike në një dekoratë, të qëndrueshme, të përfundojë me oksid anodik, rezistente ndaj korrozionit. Alumini i anodizuar konsiderohet i sigurt për mjedisin, duke prodhuar pak, nëse ka, efekte të dëmshme në tokë, ajër ose ujë.

Kontroll unik magnetik

Kufjet e veshit brenda veshit shfaqin një kontroll unik magnetik në strehim që u mundëson atyre të bashkohen së bashku. Funksioni magnetik përdoret gjithashtu për të ndezur dhe fikur kufjet; duke lejuar që të ruhet fuqia dhe të zgjatet koha e dëgjimit kur të lidhen së bashku. Dizajni unik magnetik gjithashtu lejon që kufjet të mbahen të lidhura së bashku në mënyrë të qetë rreth qafës.

përmbajtja Box

Përveç veshëve të veshëve të brendshëm, paketa përfshin gjithashtu dy syze të ndryshme të veshëve për fëmijët dhe të rriturit, dy stabilizues për një përshtatje më të rehatshme dhe të sigurt, një pullë tërheqëse prej najloni breathable-materiale për të mbrojtur kufjet gjatë udhëtimit dhe një Kabllo USB / Micro USB e ngarkimit që mund të përdoret në Ngarkuesit USB, PC dhe kompjutera laptopë.

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni personi i cili dëshiron përsosjen audio. Ndoshta ju doni një palë kufje që integrohen në mënyrën tuaj të jetesës; një çift me llojin e përfundimit që lejon gishtat tuaj të lehtë të pastrohen mbi banesën e tyre të lëmuar dhe të rafinuar alumini.

Ndoshta ju jeni edhe personi i cili dëshiron performancën, që do të thotë që ju përpiqeni për rezultate: Nëpërmjet qartë qartësia audio kristal.

Dhe nëse jeni - Atëherë a jeni edhe personi i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje ...?

Pastaj kjo - është kufjet e dëgjimit të dëgjimit Desire2 Listen Bluetooth të paraqitura në strehimin e hollë dhe të rafinuar të aliazhit të aluminit.

Me kontroll unik magnetik dhe audio kristal të qartë APTX nëpërmjet Bluetooth wireless v4.1 deri në 10 metra me kontrolle të integruara të luajtjes, mikrofon, trajtim të telefonatave, dy madhësi të ndryshme të veshëve dhe stabilizatorëve të veshëve, vjeçare për paqen e mendjes, Desire2 Listen Escape Bluetooth In-ear Headphones mund të jetë objekti juaj i fundit i dëshirës.

manual produkt

Aktivizimi dhe fikja e kufjeve
Kur POWERED OFF, ose tërhiqni dy magnetin e kufjeve ose shtypni dhe mbani MFB për 2 sekonda derisa të dëgjoni & ldquo; POWER ON & rdquo ;. Dritë treguese do të ndizet blu për 1 sekondë dhe do të lidhet automatikisht me çiftimin e mëparshëm ose do të hyjë në modalitetin e çiftimit. Për të fikur kufjet, shtypni dhe mbani shtypur MFB për 3 sekonda derisa të dëgjoni & ldquo; POWER OFF & rdquo ;. Dritë treguese do të ndizet e kuqe për 1 sekondë. Shënim: Nëse kufjet nuk janë të lidhura me ndonjë pajisje për më shumë se 20 minuta, automatikisht do të mbyllen.

Pairing nëpërmjet Bluetooth
1. Sigurohuni që kufja të jetë e fikur dhe distanca midis kufjeve dhe pajisjes brenda 1 metrorit.
2. Shtypni dhe mbani shtypur MFB derisa drita treguese ndryshon midis të kuqe dhe blu. Gjithashtu do të dëgjoni "PAIRING & rdquo;".
3. Kërkoni pajisje Bluetooth në pajisjen tuaj (Shihni udhëzuesin e përdoruesit të pajisjes)
4. Zgjidhni & ldquo; Desire2 Escape & rdquo; Dhe, nëse kërkohet, futni kodin e bashkërendimit & ldquo; 0000 & rdquo ;. Prisni që drita e treguesit të kthehet në blu. (Ju gjithashtu do të dëgjoni & ldquo; PAIRED & rdquo; dhe & ldquo; TELEFONI yt është i lidhur & rdquo;).
Shënim: Nëse çiftimi kalon për më shumë se 5 minuta, kufjet do të kthehen në STANDBY MODE. Nëse kjo ndodh, ju lutemi përsëritni hapat e mësipërm.

Si të ngarkoni
1. Hapni vulën e vogël të gomës në anën e panelit të kontrollit të kufjeve për të ekspozuar portën Micro USB.
2. Lidhni kabllon e ngarkimit Micro USB të përfshirë në një port USB të fuqishëm dhe kufje.
3. Lejo rreth 2 orë për të ngarkuar plotësisht kufjen.
Shënim: & nbsp; Nëse përdorni kufjen për herë të parë ose pas një periudhe të gjatë pasaktshmërie, sigurohuni që bateria të jetë plotësisht e ngarkuar. Përdorni vetëm kabllon e ngarkimit të dhënë për të ngarkuar kufjen.

Shkarko Manual ...

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them