Qëndroni rotatable për Pllakat dhe Smartphones - Silver

Pick ngjyra juaj:

Perfection: aliazh alumini Premium në një plotësisht foldable, dizajn ergonomik.
shikimin optimale: pivots plotësisht rotatable të lejojë shikimin optimale e smartphone tuaj ose tabletë.
Performance: Precision engineered opozitë prerë për qasje të lehtë akuzuar.
Mbrojtja: silikoni prekshëm për stabilitetin pajisjen anti-shqip.
3 vit garanci: Industria-udhëheqëse garanci 3 vjet për paqe përfundimtare e mendjes.
£14.99
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Inxhinieria precize

Prodhuar nga alumini premium

Një dizajn minimalist dhe modern i hartuar nga një aliazh alumini anodised i rafinuar, premium, i cili komplimon elegantisht kompjuterat dhe produktet si Mac, iMac, dhe MacBook. Anodising Silver është një proces electrochemical që konverton një sipërfaqe metalike në një dekoratë, të qëndrueshme, të përfundojë me oksid anodik, rezistente ndaj korrozionit. Alumini i anodizuar konsiderohet i sigurt për mjedisin, duke prodhuar pak, nëse ka, efekte të dëmshme në tokë, ajër ose ujë.

Menaxhimi kompakt i tavolinës

Stack përmban disa pads gome silikoni të ndërtuara në mënyrë taktike në bazën dhe sipërfaqen e lartë për të mbajtur pajisjen tuaj të sigurtë dhe të sigurt në vend, duke e parandaluar atë nga ndonjë dëm që të mos bjerë. Goma silikoni është një mjet i madh për të siguruar një cilësi jo-shqip në një sipërfaqe; cilësitë e tyre anti-shqip, grip-like, duke siguruar që qëndrimi juaj nuk do të qëndrojë vetëm fikse, por gjithashtu nuk do të lërë mbetje kur hiqet. Stacioni gjithashtu përmban opozita të prerjes së projektuar me saktësi për menaxhimin e kabllit, duke siguruar qasje të lehtë të drejtpërdrejtë në portin e ngarkimit të pajisjes suaj.

Projektuar në mënyrë ergonomike

Ky produkt është certifikuar në mënyrë ergonomike për të përmirësuar qëndrimin dhe për të ruajtur shëndetin afatgjatë; me aftësinë për të arritur një lartësi të mjaftueshme të shikimit që zvogëlon tendosjen në shpinë dhe në qafë. Siç përshkruhet nga Instituti Chartered of Ergonomics dhe Factors Njeriut, dhimbje prapa dhe qafe, dhimbje koke, shpatullat dhe dhimbje krah janë të zakonshme të lëndimeve kompjuterike. Probleme të tilla të muskujve dhe të përbashkët mund të shkaktohen ose keqësohen nga puna e dobët e workstation (desk), sjellje e keqe dhe ulur për periudha të gjata kohore.

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni lloji i personit i cili dëshiron përsosmëri. Ndoshta ju e gjatë për një objekt që seamlessly integron në hapësirën tuaj të jetesës; me një lloj të përfundojë që lejon gishtat të lehtë pastrohen mbi shkëlqim, alumin rafinuar.

Ndoshta ju jeni edhe lloji i personit i cili dëshiron të performancës:. Që do të thotë që ju të përpiqen për të lartë, me cilësi të afat-gjatë të ndërtuar në një dizajn minimalistic, saktësi-engineered

Dhe nëse ju jeni - Pastaj je edhe lloji i personit i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje? Mbrojtja e pajisjes tuaj, dhe mbrojtja e vetes ...?

Atëherë kjo - është Desire2 Shiko Screen im Anywhere Qëndroni rotatable për smartphones dhe tableta paraqitur në të hijshme, alumini rafinuar
.
Në një dizajn portativ, plotësisht foldable me dy pivots plotësisht rotatable lejuar për shikimin optimale e pajisjet tuaj, saktësi engineered opozitë prerë për qasje të lehtë akuzuar, dhe silikoni i prekshëm për anti-shqip stabilitetin pajisje të gjitha të mbrojtur me një garanci të industrisë-udhëheqëse 3 vjeçare për paqe e mendje, Desire2 Shiko ekran e mia askund të dalin rotatable për smartphones dhe tableta mund të jetë objekt juaj përfundimtar i dëshirës.