Car Charger 24W / 4.8A Dual USB Adapter Car Travel Car Charger Drive për iPhone 7/6/6 Plus / 6s /

On promotion

Technologies:

Pick ngjyra juaj:

Perfection: minimalistic, grip të lehtë të projektimit ergonomik në një fund metalike-veshura premium.
ndriçim të butë e brendshme: Built-in dritë tregues LED.
ChargeSmart Technology: Pajisja zbulimin automatik jep urdhrin më të shpejtë të mundshme nëpërmjet dy porte USB 2.4A.
StaySafe Technology: Mbrojtja Siguria Advanced Technology parandalon mbi-ngrohje, aktuale lartë dhe tensionit-rritje, në mënyrë për të mbajtur pajisje të sigurt.
3 vit garanci: Industria-udhëheqëse garanci 3 vjet për paqe përfundimtare e mendjes.
£14.99
£7.99
47 % off
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Përshkrim i produktit

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them