Dual Bullet USB ngarkues - Silver

On promotion

Technologies:

Pick ngjyra juaj:

Perfection: minimalistic, grip të lehtë të projektimit ergonomik në një fund metalike-veshura premium.
ndriçim të butë e brendshme: Built-in dritë tregues LED.
ChargeSmart Technology: Pajisja zbulimin automatik jep urdhrin më të shpejtë të mundshme nëpërmjet dy porte USB 2.4A.
StaySafe Technology: Mbrojtja Siguria Advanced Technology parandalon mbi-ngrohje, aktuale lartë dhe tensionit-rritje, në mënyrë për të mbajtur pajisje të sigurt.
3 vit garanci: Industria-udhëheqëse garanci 3 vjet për paqe përfundimtare e mendjes.
£14.99
£7.99
47 % off
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni lloji i personit i cili dëshiron përsosmëri. Ndoshta ju e gjatë për shoqërues perfekt për disqet tuaja të gjata; një objekt që seamlessly integron në automobil tuaj, dhe me një lloj të përfundojë që lejon gishtat të lehtë pastrohen mbi shkëlqim, alumin rafinuar.

Ndoshta ju jeni edhe lloji i personit i cili dëshiron të performancës, që do të thotë ju të përpiqen për rezultate: Për shpejtësi të lartë akuzuar optimizuar automatikisht për t'iu përshtatur pajisjen tuaj
.
Dhe nëse ju jeni - Pastaj je edhe lloji i personit i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje? Mbrojtja e pajisjes tuaj, dhe mbrojtja e vetes ...?

Atëherë kjo - është View Desire2 In-Car Dual USB ngarkues Bullet paraqitur në të hijshme, alumini rafinuar
.
Paraqitur në një minimalistic, ergonomik & quot; grip të lehtë & quot; Dizajni me ChargeSmart & REG; Teknologji automatike zbulimin pajisje dhënien e ngarkuar më të shpejtë të mundshme nëpërmjet dy porte USB 2.4A, dhe StaySafe Teknologji sigurimin e mbrojtjes certifikuar për ju dhe pajisjen tuaj, të Desire2 View In-Car Dual USB Bullet ngarkues mund të jetë objekt juaj përfundimtar i dëshirës.

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them