Kudo 5,000 mAh Fuqia Bank - Rose Gold

On promotion

Technologies:

Pick ngjyra juaj:

PRECISION ENGINEERED: Aliazh alumini premium në një dizajn minimalist, ergonomik me 4 LED dritat tregues për statusin e ngarkimit të baterisë.
DIZAJN PORTABLE LIGHTWEIGHT: Madhësia minimale, kompakte e ngjashme me iPhone 6S e bën të lehtë për të kryer dhe përshtatet lehtë në xhepin tuaj
SMART, NGROHJE FAST: 5,000 mAh LITHIUM POLYMER bateri e lehtë me zbulimin automatik të pajisjes ChargeSmart Teknologji siguron ngarkimin më të shpejtë të mundshëm përmes dy USB porteve 2.4A. (Deri në 2 akuza të plota për një iPhone 6S)
MBROJTJA E AVANCUARA E SIGURISË: Teknologjia StaySafe parandalon mbi-ngrohje, rrymë të lartë dhe rritje të tensionit në mënyrë që pajisjet të mbahen të sigurta
GARANCI NDERKOMBËTARE INDUSTRIALE: Garanci 3 vjeçare për paqe përfundimtare të mendjes.
£19.99
£9.99
50 % off
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Prodhuar nga alumini premium

Një dizajn minimalist dhe modern i krijuar nga një aliazh alumini anodised i rafinuar, i cili plotëson elegantisht telefonat më të mençur modernë. Anodising Silver është një proces electrochemical që konverton një sipërfaqe metalike në një dekoratë, të qëndrueshme, të përfundojë me oksid anodik, rezistente ndaj korrozionit. Alumini i anodizuar konsiderohet i sigurt për mjedisin, duke prodhuar pak, nëse ka, efekte të dëmshme në tokë, ajër ose ujë.

Designed për shumicën e smartfonëve

Prodhimi i dyfishtë i "Anywhere 5000" përmban një lidhje universale USB, duke ju lejuar të përdorni kabllot e ngarkimit të pajisjes tuaj. Anywhere 5000 është në përputhje me shumicën e smartfonëve, duke siguruar deri në 1 mbushje të plotë të një iPhone 7 dhe 2 mbushje të plota të një iPhone 6. (Shënim: Një kabllo e ngarkimit Micro USB është përfshirë për të ngarkuar bankën e energjisë, por kabllot specifike të ngarkimit të pajisjes janë nuk përfshihen).

LED dritat treguese

4 LED dritat treguese sigurojnë statusin e ngarkimit të baterisë. Thjesht shtyjeni butonin në anën e Anywhere 5000 dhe numëroni numrin e dritave LED të ndriçuara. Nëse shfaqet një dritë, atëherë banka e energjisë është me kapacitet prej 25%. Nëse shfaqen dy dritat, banka e energjisë është me kapacitet 50%. Nëse shfaqen tre drita, banka e energjisë është me kapacitet 75%. Dhe nëse të gjitha katër dritat shfaqen, banka e energjisë është në kapacitet të plotë.

Kudo 2-in-1 4,000 mAh Power Banka për pajisje Android - Black
4000 mah 2-in1 Fuqia banka Apple Rose Gold
Kudo 5,000 mAh Fuqia Bank - Rose Gold
Teknologjia ChargeSmart
pajisje të pajtueshme All Samsung, All Nexus, All Sony Xperia, All HTC, All Microsoft Lumia, All LG All Apple iPhone with Lightning All Apple iPhone with Lightning, All Samsung, All Nexus, All Sony Xperia, All HTC, All Microsoft Lumia, All LG
prodhimit të energjisë 5V/2.4A 5V/2.4A 2 x 2.4A U
Numri i porteve 2
StaySafe Teknologji

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni lloji i personit i cili dëshiron përsosmëri. Ndoshta ju e gjatë për këtë shok të përsosur në udhëtimet tuaja; me një lloj minimalistic, dizajn ergonomik që i përshtatet me kujdes në xhepin tuaj, dhe me një lloj të përfundojë që lejon gishtat të lehtë pastrohen mbi shkëlqim, alumin rafinuar.

Ndoshta ju jeni edhe lloji i personit i cili dëshiron të performancës, që do të thotë ju të përpiqen për rezultate -. Si në shpejtësi të ngarkuar, dhe optimization pajisje

Dhe nëse ju jeni - Pastaj je edhe lloji i personit i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje? Mbrojtja e pajisjes tuaj, dhe mbrojtja e vetes & hellip ;?

Atëherë kjo - është Charge Desire2 Anywhere 5000 mAh Power Banka paraqitur në shkëlqim, alumini rafinuar
.
Me ChargeSmart Technology pajisje automatike zbulimin dhënë urdhrin më të shpejtë të mundshme me porte USB dyfishtë 2.4A dhe StaySafe Teknologji siguruar mbrojtjen e certifikuar për ju dhe pajisjen tuaj, i Ngarkuari me Desire2 Anywhere 5000 mAh Power Banka mund të jetë objekt i juaj përfundimtar i dëshirës.

Specifikime teknike

pajisje të pajtueshme: Të gjitha Apple iPhone me Rrufeja, Të gjitha Samsung, Të Gjitha Nexus, Të gjitha Sony Xperia, Të gjitha HTC, Të gjitha Microsoft Lumia, Të gjitha LG
lartësia e produktit: 138.00
prodhimit të energjisë: 2 x 2.4A U
përmbajtja Box: Bank të energjisë
Numri i porteve: 2
Lloji i Baterisë: Lithium Ion

manual produkt

Si për të kontrolluar nivelin e energjisë:

Kjo bankë portative me motor ka 4 treguesit e nivelit të energjisë të cilat ju mundësojnë për të kontrolluar fuqinë e mbetur të përshtatshme. Ju mund të kontrolloni nivelin e mbetur të energjisë duke shtypur butonin e pushtetit, statusin LED treguar në ilustrimin e mësipërm.

Informacione:

- Për të lidhur pajisje të tjera, ju lutem lexoni udhëzimet e sigurisë në detaje me kujdes nga user manual
.
Ju lutemi zgjidhni një lidhës të përshtatshëm në përputhje me pajisjen tuaj dhe për të identifikuar portin input / output të bankës pushtetit.

Mos përdorni bankën pushtet për të ngarkuar pajisje të tjera duke i akuzuar fuqinë e bankës pushtetit.

Në qoftë se nuk është në përdorim, ju sugjeruar që të shkëputeni ngarkuesin ose kabllo prodhimit.

- Nëse tension prodhimit e bankës me energji elektrike është më e ulët sesa tension të normës apo tensionit të pajisjes tuaj të punës, pajisja nuk mund të ngarkohet. Nëse tension prodhimit e bankës me energji elektrike është më e lartë se tensionit ose tension të punës së pajisjes tuaj, ajo mund të mbingarkuar pajisjen tuaj ose të dëmtojë pushtet vetë banka, edhe të dëmtojë pajisjen tuaj.

Udhëzime sigurie:

- A nuk e hedhin bankën e pushtetit në zjarr ose të përpiqen për të ngrohur atë. Në situata të tilla mund të djeg, shpërthejnë, ose lirimin e gazit toksik.

- Mos lidhni këmbët pozitive dhe negative direkt
.
- Mos e mbani banka pushtet me materiale të tjera metalike
.
- Mos u mundoni për të hapur banka pushtet apo pushim me qëllim
.
-. Mos e hidhni baterinë në ujë, ose të lejojë që ajo të marrë lagur

Ruajtja dhe mirëmbajtja:

Në qoftë se ju nuk e përdorni bankën e energjisë për një kohë të gjatë, ju lutem të vazhdojë në bazë të këtyre udhëzimeve një herë në vit për të ruajtur funksionet e saj normale: Së pari të ngarkuar plotësisht bankën e energjisë, atëherë shkarkojë atë nëpërmjet akuzuar një tjetër pajisje, atëherë kundërsulm me gjysmën e kapacitetit dhe mbajtur atë në një vend të freskët, e thatë.

-. Është e rekomanduar për të bërë një pagesë të plotë dhe të kryejë çdo 3 muaj për të siguruar statusin e gjatë të qëndrueshme të qelizave bateri të brendshme

Shkarko Manual ...

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them