Camera Action

On promotion

Pick ngjyra juaj:

Përfeksion: Regjistro video me definicion të lartë nga Ultra Hd 4K @ 30fps (korniza për sekondë), 3.2K @ 30 fps, 2.7K @ 30fps, 1080P @ 60 fps, 720P @ 90fps. Deri në 16MP Photos
Lente me kënd të gjerë: 150 lente 6G lente. Kohëzgjatja e gjumit 800mah inbuilt Bateria deri në 70 minuta kohë regjistrimi
Performance: Rishikimi përdorur kristal e qartë ekran 2.0 "LCD ose distanca deri në 20 metra përmes Wi-Fi në aplikacionin falas, të pajtueshme dhe përmbajtjen dyqan në kartën microSD deri në 64GB.
Rritet përfshihen: Disa Rritet janë të përfshira për përkrenare biçikletë dhe më shumë.
Mbrojtja: Rasti i papërshkueshëm nga uji të përfshira lejon kamera të zhytur deri në 60 metra, dhe të gjitha vjen me garanci industrisë-udhëheqëse 3 vjeçar për paqe përfundimtare e mendjes.

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni personi i cili dëshiron përsosmërinë. Ndoshta ju doni shoqërinë e përsosur për aventurat tuaja; një lloj aparati që integrohet në mënyrë jetese në stilin e jetës tuaj aktive, i aftë për të kapur përvojat tuaja në definicionin më të lartë të mundshëm.

Ndoshta ju jeni edhe personi i cili dëshiron performancën, që do të thotë që ju përpiqeni për rezultate: Në vendosjen e kameras, shqyrtimit dhe ruajtjes së pamjeve tuaja të regjistruara.

Dhe nëse jeni - Atëherë a jeni edhe personi i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje ...?

Pastaj kjo - është Desire2 Shiko Jashtë në 4K Ultra HD Dare Action Camera.

Me aftësinë për të regjistruar video me definicion të lartë @ 25FPS (Korniza për sekondë), 2.7k @ 30fps, 1080P @ 60fps, 720P @ 120 fps përmes një këndi me kënd të gjerë 150 GHz me një sensor me 8 megapikselë, opsionin për të rishikuar pamjet tuaja duke përdorur kristali i pastër i ndërtuar në 2.0 "& quot; LCD ose distanca në Smartphone tuaj deri në 20 metra përmes Wi-Fi në aplikacionin e lirë Sportcam, aftësinë për të ruajtur përmbajtjen tuaj në një kartë MicroSD deri në 64GB, lehtësinë e vendosjes së kamerës duke përdorur ndonjë nga disa shtojcat e përfshira për duke siguruar në helmetën tuaj, biçikletën dhe më shumë, një rast i papërshkueshëm nga uji i përfshirë duke ju lejuar të futni kamerën deri në 60 metra dhe gjithë kjo duke përfshirë garancinë 3 vjeçare për paqen e mendjes, Desire2 Shihni Jashtë në 4K Ultra HD Dare Action Kamera mund të jetë objekti juaj i fundit i dëshirës. & Nbsp;
APP SPORTCAM në dispozicion në itunes Apple dhe Google Play ju lejon të shikoni pamjet në kohë reale gjatë përdorimit nga WiFi. & Nbsp; APP SPORTCAM që disponohet në itunes Apple dhe në Google Play ju lejon të shikoni pamjet në kohë reale gjatë përdorimit nga WiFi. Ju mund të kontrolloni opsionet e regjistrimit të kamerës tuaj, të ndryshoni opsionet e kapjes së fotografive dhe të kapjes së videove dhe të postoni direkt në mediat sociale.

E ndërtuar në baterinë 800mah lejon 70 minuta kohë regjistrimi

E ndërtuar në altoparlant dhe mikrofon.

Videoja jashtë mikro HDMI

PËRFSHIRË NË BOX 1 x Dare Action Camera, 1 x Rasti i papërshkueshëm nga uji, 1 x kabllo USB ngarkimi, 1 x Montimi Horizontal, 1 x Helmet Mount, 1 x Biciklete Mount, 1 x Mount Extendable, 1 x Vertical Mount, 2 x 3M Pads ngjitëse.

Specifikime teknike

përmbajtja Box: 1 x Dare Camera Action, 1 x Rasti i papërshkueshëm nga uji, 1 x USB akuzuar kabllo, 1 x horizontale Mount, 1 x helmetë Mount, 1 x Biciklete Mount, 1 x shtyhet Mount, 1 x vertikale Mount, 1 x Extension Mount, 2 x 3m Pads ngjitës,

manual produkt

1. Futni kartën e kujtesës Micro SD
Ky aparat nuk është i pajisur me një kartë memorie të brendshme. Ju lutemi përgatitni një kartë mikro SD e cila mundëson shpejtësinë e klasifikimit të barabartë ose më të lartë se klasa 4. Kujtesa maksimale që mund të mbështetet nga ky aparat është 64GB. Gjeni vendndodhjen e kartës Micro SD në anën e kamerës, pastaj futni kartën në drejtimin e duhur. Do të dëgjoni një & ldquo; kliko & rdquo; tingulloni nëse karta e kujtesës është futur me sukses në kamera.

2. Aktivizo kamerën
Shtypni dhe mbani butonin POWER / SHUTTER / OK për të ndezur kamerën (gjithashtu e fikni kamerën).

3. Vendosni regjimin e kamerës
Kamera ka 4 mënyra të ndryshme: VIDEO MODE, FOTO MODE, SLOW MOTION MODE, dhe PLAYBACK MODE. Shtypni butonin MODE për të kaluar nëpër mënyra të ndryshme.

4. Kapja e videos
Përsëriteni shtypni butonin MODE dhe zgjidhni VIDEO MODE. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të filluar regjistrimin. Ju mund të përdorni ekranin LCD për të parë subjektin dhe kohën tuaj. Pasi të keni përfunduar regjistrimin, thjesht shtypni sërish butonin POWER / SHUTTER / OK. Për të regjistruar video në lëvizje të ngadalshme, shtypni vazhdimisht butonin MODE dhe zgjidhni SLOW MOTION MODE. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të filluar regjistrimin.

5. Marrja e fotografive
Përsëriteni shtypni butonin MODE dhe zgjidhni FOTO MODE. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të nxjerrë një foto.

6. Rishikimi i pamjeve / fotografive
Përsëriteni shtypni butonin MODE dhe zgjidhni PLAYBACK MODE. Shtypni butonin WIFI për të lëvizur nëpër pamjet / fotografitë. Për të riprodhuar pamjet, thjesht shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK në çdo kohë gjatë riprodhimit për të ndaluar videon dhe përsëri për të rifilluar. Për të lënë videon, thjesht shtypni butonin MODE.

7. Fshirja e pamjeve
Kur jeni në PLAYBACK MODE, shtypni dhe mbani shtypur butonin MODE do të hapni një DELETE prompt. Përdorni butonin WIFI për të ndërruar mes CANCEL dhe CONFIRM sipas nevojës dhe shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të ekzekutuar.

8. Lidhja e kamerës në një kompjuter / laptop
Ju mund të përdorni një lexues letrash me kartë ose kabllo USB të furnizuar për t'u lidhur me një PC / laptop. Nëse përdorni një lexues letrash me bira, thjesht futni kartën e kujtesës dhe futni lexuesin e kartës në kompjuterin / laptopin tuaj. Një pajisje e re e lëvizshme do të shfaqet në listën OS të pajisjes suaj. Gjeni dhe hyni në ruajtje për të shfletuar ose kopjuar të gjithë përmbajtjen e ruajtur në kartën e kujtesës. Nëse lidhni nëpërmjet kabllit USB të furnizuar, së pari lidhni kabllon në kompjuterin / laptopin dhe ndizni aparatin. Ekrani LCD do t'ju kërkojë të zgjidhni modalitetin USB, PC CAMERA, ose MODE TË CHARGING. Përdorni butonin WIFI për të ndryshuar midis opsioneve dhe zgjidhni USB MODE dhe shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të konfirmuar. Një pajisje e re e lëvizshme do të shfaqet në listën OS të pajisjes suaj. Gjeni dhe hyni në ruajtje për të shfletuar ose kopjuar të gjithë përmbajtjen e ruajtur në kartën e kujtesës.

9. Përdorimi i funksionit Wi-Fi
Shkarko & ldquo; SportCAM & rdquo; Aplikacionin nga Google Play ose App Store në pajisjen tënde. Shtypni butonin WIFI në anën e kamerës dhe prisni 5 sekonda. Ju do të shihni llogarinë WIFI dhe fjalëkalimin të shfaqen në ekranin LCD. Aktivizoni WIFI në pajisjen tuaj dhe kërkoni për numrin e llogarisë së kamerës. Kur kërkohet, futni fjalëkalimin. Sapo të lidhet, hapni aplikacionin SportCAM në pajisjen tuaj.

Shkarko Manual ...

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them