Camera Action

On promotion

Pick ngjyra juaj:

Perfection: Record Video definicion të lartë prej 1280x720 pixel HD në 120fps për 25FPS HD 3840x2160 Ultra pixel.
Të gjerë lente kënd: 150 shkallë lente 6G me një sensor 8 megapixel.
Performance: Rishikimi përdorur kristal e qartë ekran 2.0 "LCD ose distanca deri në 20 metra përmes Wi-Fi në aplikacionin falas, të pajtueshme dhe përmbajtjen dyqan në kartën microSD deri në 64GB.
Rritet përfshihen: Disa Rritet janë të përfshira për përkrenare biçikletë dhe më shumë.
Mbrojtja: Një dizajn i papërshkueshëm nga uji lejon kamera të zhytur deri në 10 metra, dhe të gjitha vjen me garanci industrisë-udhëheqëse 3 vjeçar për paqe përfundimtare e mendjes.
£59.99
£29.99
50 % off
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni personi i cili dëshiron përsosmërinë. Ndoshta ju doni shoqërinë e përsosur për aventurat tuaja; një lloj aparati që integrohet në mënyrë jetese në stilin e jetës tuaj aktive, i aftë për të kapur përvojat tuaja në përkufizimin më të lartë të mundshëm në një dizajn të mbyllur dhe të ujit.

Ndoshta ju jeni edhe personi i cili dëshiron performancën, që do të thotë që përpiqeni për rezultate: Në vendosjen e kamerës, shqyrtimin dhe ruajtjen e pamjeve tuaja të regjistruara.

Dhe nëse jeni - Atëherë a jeni edhe personi i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtjen ...?

Pastaj kjo - është Desire2 Shih Jashtë Tokës në 4K Ultra HD Abyss Action Kamera paraqitur në një dizajn të mbyllur, të ujit të ngushtë. I papërshkueshëm nga uji pa nevojë për një rast për të dhënë liri përfundimtare. Me aftësinë për të zhytur kamerën pa një rast deri në 5 metra dhe për të regjistruar video me definicion të lartë deri në 3840x2160 pixel Ultra HD @ 25FPS 2.7k @ 30fps, 1080P @ 60fps, 720P @ 120 fps, përmes një këndi të gjerë 150 shkallë 6G me një sensor 8 megapiksel, opsionin për të shqyrtuar pamjet tuaja duke përdorur kristalin e integruar 2.0 "& quot; LCD ose në distancë deri në 20 metra përmes Wi-Fi në aplikacionin falas, të përputhshëm, aftësinë për të ruajtur përmbajtjen tuaj në një kartë MicroSD deri në 64GB, lehtësinë e vendosjes së kamerës duke përdorur ndonjë nga disa shtojcat e përfshira për sigurimin në helmetën tuaj , biçikleta dhe më shumë, dhe gjithë kjo duke përfshirë garancinë 3-vjeçare për paqen e mendjes, Desire2 See Outdoors në 4K Ultra HD Abyss Action Camera mund të jetë objekti juaj kryesor i dëshirës. APP SPORTCAM në dispozicion në itunes Apple dhe Google Play ju lejon të shihni pamjet në kohë reale duke përdorur WiFi. Ju mund të kontrolloni opsionet e regjistrimit të kamerës tuaj, të ndryshoni opsionet e kapjes së fotografive dhe të kapjes së videove dhe të postoni direkt në mediat sociale.

Videoja jashtë mikro HDMI

E ndërtuar në baterinë 800mah lejon 70 minuta kohë regjistrimi

PËRFSHIRË NË BOX 1 x x Abyss Action Camera, 1 x rasti i papërshkueshëm nga uji, 1 x kabllo USB e ngarkimit, 1 x horizontale, 1 x xhepa, 1 x xhiro për biçikleta, 2 x 3M Pads ngjitëse.

Specifikime teknike

përmbajtja Box: 1 x Abyss Veprimit Camera, 1 x USB akuzuar kabllo, 1 x horizontale malin, 1 X helmetë mali, 1 X Bicycle malin, 1 X shtyhet mali, 1 X Vertical malin, 1 X Extension malin, 2 x 3M ngjitëse Pads,

manual produkt

1. Futni kartën e kujtesës Micro SD
Ky aparat nuk është i pajisur me një kartë memorie të brendshme. Ju lutemi përgatitni një kartë mikro SD e cila mundëson shpejtësinë e klasifikimit të barabartë ose më të lartë se klasa 4. Kujtesa maksimale që mund të mbështetet nga ky aparat është 64GB. Gjeni vendndodhjen e kartës Micro SD në anën e kamerës, pastaj futni kartën në drejtimin e duhur. Do të dëgjosh një & ldquo; click & rdquo; tingulloni nëse karta e kujtesës është futur me sukses në kamera.

2. Aktivizo kamerën
Shtypni dhe mbani butonin POWER / SHUTTER / OK për të ndezur kamerën (gjithashtu e fikni kamerën).

3. Vendosni regjimin e kamerës
Kamera ka 4 mënyra të ndryshme: VIDEO MODE, FOTO MODE, SLOW MOTION MODE, dhe PLAYBACK MODE. Shtypni butonin MODE për të kaluar nëpër mënyra të ndryshme.

4. Kapja e videos
Përsëriteni shtypni butonin MODE dhe zgjidhni VIDEO MODE. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të filluar regjistrimin. Ju mund të përdorni ekranin LCD për të parë subjektin dhe kohën tuaj. Pasi të keni përfunduar regjistrimin, thjesht shtypni sërish butonin POWER / SHUTTER / OK. Për të regjistruar video në lëvizje të ngadalshme, shtypni vazhdimisht butonin MODE dhe zgjidhni SLOW MOTION MODE. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të filluar regjistrimin. Rregullo MBAJTJEN E MIKROFONIT për audio.

5. Marrja e fotografive
Përsëriteni shtypni butonin MODE dhe zgjidhni FOTO MODE. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të nxjerrë një foto.

6. Rishikimi i pamjeve / fotografive
Përsëriteni shtypni butonin MODE dhe zgjidhni PLAYBACK MODE. Shtypni butonin WIFI për të lëvizur nëpër pamjet / fotografitë. Për të riprodhuar pamjet, thjesht shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK. Shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK në çdo kohë gjatë riprodhimit për të ndaluar videon dhe përsëri për të rifilluar. Për të lënë videon, thjesht shtypni butonin MODE.

7. Fshirja e pamjeve
Kur jeni në PLAYBACK MODE, shtypni dhe mbani shtypur butonin MODE do të hapni një DELETE prompt. Përdorni butonin WIFI për të ndërruar mes CANCEL dhe CONFIRM sipas nevojës dhe shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të ekzekutuar.

8. Lidhja e kamerës në një kompjuter / laptop
Ju mund të përdorni një lexues letrash me kartë ose kabllo USB të furnizuar për t'u lidhur me një PC / laptop. Nëse përdorni një lexues letrash me bira, thjesht futni kartën e kujtesës dhe futni lexuesin e kartës në kompjuterin / laptopin tuaj. Një pajisje e re e lëvizshme do të shfaqet në listën OS të pajisjes suaj. Gjeni dhe hyni në ruajtje për të shfletuar ose kopjuar të gjithë përmbajtjen e ruajtur në kartën e kujtesës. Nëse lidhni nëpërmjet kabllit USB të furnizuar, së pari lidhni kabllon në kompjuterin / laptopin dhe ndizni aparatin. Ekrani LCD do t'ju kërkojë të zgjidhni modalitetin USB, PC CAMERA, ose MODE TË CHARGING. Përdorni butonin WIFI për të ndryshuar midis opsioneve dhe zgjidhni USB MODE dhe shtypni butonin POWER / SHUTTER / OK për të konfirmuar. Një pajisje e re e lëvizshme do të shfaqet në listën OS të pajisjes suaj. Gjeni dhe hyni në ruajtje për të shfletuar ose kopjuar të gjithë përmbajtjen e ruajtur në kartën e kujtesës.

9. Përdorimi i funksionit Wi-Fi
Shkarko & ldquo; SportCAM & rdquo; Aplikacionin nga Google Play ose App Store në pajisjen tënde. Shtypni butonin WIFI në anën e kamerës dhe prisni 5 sekonda. Ju do të shihni llogarinë WIFI dhe fjalëkalimin të shfaqen në ekranin LCD. Aktivizoni WIFI në pajisjen tuaj dhe kërkoni për numrin e llogarisë së kamerës. Kur kërkohet, futni fjalëkalimin. Sapo të lidhet, hapni aplikacionin SportCAM në pajisjen tuaj.

Shkarko Manual ...

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them