Universal Monitor Zgjohet Qëndroni me USB - Gold

On promotion

Pick ngjyra juaj:

transferimin e shpejtë të të dhënave dhe të akuzuar aftësive: 4 porte USB 3.0 të normës Standard 5gbs transferimit (10x më të shpejtë se USB 2.0) me akuzuar aftësi
Sleek kërkuar: Qëndrim thjeshton dhe organizon tavolinën tuaj, duke ruajtur një stil të pastër funksionale.
Dizajn ergonomik: Qëndrim Aluminum Monitor ngre monitoruar tuaj për rehati maksimale, reduktimin e syve dhe qafën tendosje, dhe promovimin e sjellje të mirë.
Mbështet shumë pajisje: aliazh alumini i fortë mund të mbështesin një larmi të madhe të pajisjeve, duke përfshirë një monitor kompjuteri, laptop, të gjitha-në-një kompjuter, printer, dhe pajisje të tjera. Pesha Max mban 31 £ me stabilizues të siguruar vendosje të sigurt tavolinë. Qëndroni dimensione: Gjerësia 400mm x 44mm x Lartësia Thellësia 210mm
Designed për Macs: aliazh alumini Premium stil komplimente kompjuterat Apple dhe produkte të tilla si Macs, iMac, dhe MacBooks
£49.99
£29.99
40 % off
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Inxhinieria precize

Prodhuar nga alumini premium

Një dizajn minimalist dhe modern i hartuar nga një aliazh alumini anodised i rafinuar, premium, i cili komplimon elegantisht kompjuterat dhe produktet si Mac, iMac, dhe MacBook. Anodising Silver është një proces electrochemical që konverton një sipërfaqe metalike në një dekoratë, të qëndrueshme, të përfundojë me oksid anodik, rezistente ndaj korrozionit. Alumini i anodizuar konsiderohet i sigurt për mjedisin, duke prodhuar pak, nëse ka, efekte të dëmshme në tokë, ajër ose ujë.

Menaxhimi kompakt i tavolinës

Ngritja e monitorit ose laptopit të kompjuterit nga tavolina ju lejon të hapni hapësirë ​​të vlefshme për tavolinë. Dizajni elegant do të hapë hapësirën në një tavolinë të zymtë dhe një hapësirë ​​e gjerë 28cm e drejtpërdrejtë nën qëndrimin ju lejon të ruani një kompjuter portativ të vogël, tastierë dhe maus, tabletë, smartphone, shpërndarës USB, letër dhe gjëra të tjera të përditshme të zyrës.

Projektuar në mënyrë ergonomike

Ky produkt është certifikuar në mënyrë ergonomike për të përmirësuar qëndrimin dhe për të ruajtur shëndetin afatgjatë; me aftësinë për të arritur një lartësi të mjaftueshme të shikimit që zvogëlon tendosjen në shpinë dhe në qafë. Siç përshkruhet nga Instituti Chartered of Ergonomics dhe Factors Njeriut, dhimbje prapa dhe qafe, dhimbje koke, shpatullat dhe dhimbje krah janë të zakonshme të lëndimeve kompjuterike. Probleme të tilla të muskujve dhe të përbashkët mund të shkaktohen ose keqësohen nga puna e dobët e workstation (desk), sjellje e keqe dhe ulur për periudha të gjata kohore.

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni personi i cili dëshiron përsosmërinë. Ndoshta ju doni një objekt që integrohet në mënyrë të përsosur në hapësirën tuaj të jetesës; me një lloj finish që lejon gishtat tuaj të lehtë për të larë mbi alumini të lëmuar, të rafinuar.

Ndoshta ju jeni edhe personi i cili dëshiron performancën, që do të thotë që ju përpiqeni për rezultate: si në shpejtësi të shpejtë të transferimit të të dhënave, ashtu edhe në cilësi superiore dhe afatgjate.
Dhe nëse jeni - Atëherë a jeni edhe personi i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje? Mbrojtja e pajisjes suaj dhe mbrojtja e vetes ...?

Pastaj kjo - A është Desire2 Shiko ekranin tim në shtëpi USB paraqitur në alumini të lëmuar, të rafinuar.

Me 4 porte USB 3.0 standarde të certifikuara (10 herë më shpejt se USB 2.0) që sigurojnë transferim të shpejtë të të dhënave, aftësi të ngarkimit dhe portë shtesë të lehta për tu qasur dhe një lartësi të dizajnuar në mënyrë ergonomike që ju ofron rehati përfundimtare shikimi me një hapësirë ​​kompakte nën menaxhimin e tavolinës Desire2 Shiko ekranin tim Në shtëpi USB mund të jetë objekti juaj i fundit i dëshirës.

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them