Qëndroni rotatable për Smartphones - Black

Pick ngjyra juaj:

Perfection: aliazh alumini Premium në një minimalistic, dizajn ergonomik.
shikimin optimale: Plotësisht rotatable pivot deri në 210 gradë lejon shikimin optimale e smartphone tuaj.
Performance: Precision engineered opozitë prerë për qasje të lehtë akuzuar.
Mbrojtja: silikoni prekshëm për stabilitetin pajisjen anti-shqip.
3 vit garanci: Industria-udhëheqëse garanci 3 vjet për paqe përfundimtare e mendjes.
£9.99
Free UK Shipping
30 Day Money Back Policy

Përshkrim i produktit

Ndoshta ju jeni lloji i personit i cili dëshiron përsosmëri. Ndoshta ju e gjatë për një objekt që seamlessly integron në hapësirën tuaj të jetesës; me një lloj të përfundojë që lejon gishtat të lehtë pastrohen mbi shkëlqim, alumin rafinuar.

Ndoshta ju jeni edhe lloji i personit i cili dëshiron të performancës:. Që do të thotë që ju të përpiqen për të lartë, me cilësi të afat-gjatë të ndërtuar në një dizajn minimalistic, saktësi-engineered

Dhe nëse ju jeni - Pastaj je edhe lloji i personit i cili, mbi të gjitha, dëshiron mbrojtje? Mbrojtja e pajisjes tuaj, dhe mbrojtja e vetes ...?

Atëherë kjo - është Desire2 Shiko Screen im At Home rotatable qëndrojë për Smartphones paraqitura në të hijshme, alumini rafinuar
.
Me një strumbullar plotësisht rotatable lejuar për shikimin optimale pajisje, saktësi engineered opozitë prerë për qasje të lehtë akuzuar, dhe silikoni i prekshëm për stabilitetin pajisje anti-shqip të gjitha të mbrojtur me një garanci të industrisë-udhëheqëse 3 vjeçare për paqen e mendje, Desire2 Shiko të ekranit tim Në Faqja Qëndroni rotatable për Smartphones mund të jetë objekt juaj përfundimtar i dëshirës.

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them