Kthimet, rimbursimet, anullimet dhe politikat e garancisë

Urdhërat e anuluara

Mund të anuloni blerjen në çdo kohë ose para ose deri në 14 ditë pas dorëzimit, duke siguruar që artikujt që ktheheni i plotësojnë kriteret e mëposhtme:

 1. Produkti duhet të jetë i plotë, përfshirë paketimin, udhëzimet, aksesorët dhe çdo send të lirë.
  2) Produkti, paketimi dhe çdo send tjetër duhet të kthehen në një gjendje "të re të papërdorur".
  3) Paketimi i mbyllur, duke përfshirë çdo vula për kuti ose softuer nuk duhet të hapet.
  4) Dëshmia e blerjes duhet të sigurohet, duke treguar datën e blerjes.
  5) Ju lutemi jepni një shënim shpjegimi, duke shpjeguar gabimin dhe pse produkti po kthehet.
  6) Ju lutemi vini re se për shkak të arsyeve të higjienës ne nuk mund të pranojmë kufje të hapura, kufje ose njësi kufjesh Bluetooth, përveç nëse ato janë të gabuara.

  Kufijtë e Kthimit

  Ne nuk mund të rimbursojmë, zëvendësojmë ose shkëmbejmë produkte të caktuara nëse vula / paketimi është thyer ose hapur. Kjo është e aplikueshme për softuerin e produktit, dhe të gjitha llojet e baterive zëvendësuese, kujtesës dhe kartelave mediale. Përjashtohen gjithashtu Wireless, Wired ose Headsets VR; kjo është për shkak të arsyeve të higjienës. Mbrojtësit e ekranit nuk mund të kthehen sapo të jetë hequr shtresa mbrojtëse për anën ngjitëse.

  Politika për kthimin e garancisë

  Të gjitha produktet e Desire2 përveç produkteve të baterisë vijnë me një garanci 3-vjeçare dhe mund të kthehen nëse gabojnë me Desire2. Produktet me funksion të baterisë vijnë me një garanci 18 mujore.

  Nëse ka një defekt me produktin tuaj brenda 3 viteve të lindjes (ose defekt tjetër me porosinë tuaj), normalisht do të ofrojmë një riparim të shpejtë ose shkëmbim. Ne gjithmonë do t'ju ofrojmë zgjedhjen e një shkëmbimi ose rimbursimi nëse faji ndodh brenda 28 ditëve të lindjes.

  Ky premtim nuk mbulon gabimet e shkaktuara nga aksidentet, neglizhimi, keqpërdorimi ose konsumimi normal. Për artikujt harxhuese (p.sh. bateritë jo rechargeable) periudha e garancisë është tre muaj nga dërgesa. Për produktin e baterisë së rikarikueshme periudha e garancisë është 18 muaj.

  Duke rikthyer produktin

  Për të kthyer një produkt, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të kthimit në support@desire2.co.uk duke dhënë detaje të rendit dhe një shpjegim për arsyeja e kthimit.

  Pasi të keni lëshuar një numër kthimi, ju lutem ktheni produktin me referencën e furnizuar me Desire2 c / o I-Fulfillment, Radar Way, Christchurch, Dorset, BH23 4FL, United Kingdom.

  Ju do të jeni përgjegjës për të paguar për shpenzimet tuaja të transportit për kthimin e sendit tuaj. Shpenzimet e transportit janë të pakthyeshme.

  Në varësi të vendit ku jetoni, koha që mund të marrë për produktin tuaj të shkëmbyer për të arritur tek ju, mund të ndryshojë.

  Nëse po dërgoni një artikull mbi £ 75, duhet të konsideroni përdorimin e një shërbimi të transportueshëm të transportit ose blerjen e sigurimit të anijeve. Nuk mund të garantojmë se do të marrim artikullin tënd të kthyer.

  Rimbursime (nëse aplikohet)

  Sapo të jetë pranuar dhe inspektuar kthimi juaj, ne do t'ju dërgojmë një email për t'ju njoftuar se kemi marrë artikullin tuaj të kthyer. Ne gjithashtu do t'ju njoftojmë për miratimin ose refuzimin e rimbursimit tuaj.

  Nëse keni të drejtë për zëvendësim do të dërgohet pa pagesë.

  Nëse jeni të aprovuar për rimbursim, atëherë do të përpunohet dhe një kredi automatikisht do të aplikohet në kartën tuaj të kreditit ose në metodën origjinale të pagesës, brenda 14 ditëve.

  rimbursimet e vonuara ose të munguara (nëse aplikohen)

  Nëse nuk keni marrë ende një rimbursim, kontrolloni përsëri llogarinë tuaj bankare përsëri.

  Pastaj kontaktoni kompaninë tuaj të kartës së kreditit, mund të marrë pak kohë përpara se rimbursimi juaj të postohet zyrtarisht.

  Më pas kontaktoni bankën tuaj. Ka shpesh disa kohë të përpunimit përpara se të kthehet një rimbursim.

  Nëse e keni bërë gjithë këtë dhe ende nuk keni marrë rimbursimin tuaj, ju lutemi na kontaktoni në support@desire2.co.uk.

  Kjo politikë e kthimit nuk ndikon të drejtat tuaja ligjore

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them