USB-C është forma e fundit e teknologjisë lidhjes USB.

Për herë të parë, USB-C siguron furnizimin me energji elektrike, transferimit të të dhënave dhe të shfaqin video të nëpërmjet një lidhje të vetme. Compatible me gjeneratën e ardhshme të kompjuterëve, tableta dhe smartphones, USB-C shpejti do të bëhet mënyra kryesore që ne të lidheni me pajisje tona.

USB-C pajisjet e mbështetura:

Apple MacBook (2015+)
Google Chromebook Pixel (2015+)
Nokia N1 Tablet
OnePlus 2
Nexus 5X
Nexus 6P

Delivery USB Fuqia është në gjendje për të siguruar energji të mjaftueshme për pajisje të shumta.

Ky specifikim i ri USB (i njohur si & ldquo; PD & rdquo; për të shkurtër) është në gjendje për të siguruar energji të mjaftueshme për pajisje të shumta, dhe do të lejojë transferimin e të dhënave në të njëjtën kohë. Ajo & rsquo; s edhe më të avancuar inseveral mënyra:

Dy-rruga pushtet: me USB PD, drejtimi i pushtetit nuk është më e fiksuar. Më parë, kabllo USB vetëm mund të sigurojë energji në një drejtim, por me PD, fuqia tani mund të rrjedhin në të dy

energji optimale: PD gjithashtu optimizes sasinë e energjisë së konsumuar apo e dhënë. & Ldquo; Consumers & rdquo; (Të tilla si telefonat dhe tableta) vetëm kërkojnë fuqinë që ata kanë nevojë, ndërsa & ldquo; Ofruesit & rdquo; (Të tilla si Ngarkuesit) vetëm furnizimin fuqinë në dispozicion.

Më shumë se pushtetit: Përveç në pushtet dhe të dhënave, PD ofron edhe & ldquo; Alternate Modes & rdquo; të tilla si DisplayPort. Kjo mundëson audio dhe video që do të transmetohet nëpërmjet të njëjtën lidhje që ju përdorni për furnizimin me energji elektrike ose transferimin e të dhënave & nbsp;.

This site uses cookies to help it work and improve your experience by personalising services for you and tailoring ads you see
here and on the other websites you can find out more about cookies here. if you carry on browsing we'll assume you're happy with
our use of them